ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Το DNA των Ελλήνων

Μέχρι το 2024, η λέξη “Έλληνας” τείνει να καταργηθεί με κοινοβουλευτική απόφαση και θα αντικατασταθεί από τη λέξη “Ελλαδίτης”. Να εξαλειφθεί το Έλληνας-Ελληνίδα από τα κυβερνητικά έγγραφα και τα σχολικά βιβλία.

Απόσυρση της λέξης “Ελληνας” υπέρ του πιο ουδέτερου όρου “Ελλαδίτης”. Με άλλα λόγια, και οι 300 αποφάσισαν να καταργήσουν το Ελληνικό Έθνος και την τεράστια ιδέα του Έλλην. Είναι όλοι τους στο δρόμο για την εξόντωση της χώρας μας με απόφαση των βουλευτών-Εθνοκτόνων.

Ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα

Η “Ελληνίδα” ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα είπε: “Για χάρη της ελληνικής ενότητας και μιας πραγματικά ενωμένης Ευρώπης, η Ελλάδα πρέπει να καεί”. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που στέλνονται να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είναι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Ελληνισμό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αν ψάχναμε να βρούμε μια αντανάκλαση των αντιλήψεων αυτών των ανθρώπων για την Ελλάδα, θα βρίσκαμε τα εξής. Την αλαζονική δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, “μια χώρα όπου η πρόοδος συμβαδίζει με την καθυστέρηση, η τάξη με το χάος και ο ηρωισμός με την αδιαφορία”. Τα λόγια του αυτά προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, σχόλια και προβληματισμούς. Στους αποδομητικούς στίχους του Διονύση Σαβόπουλου, “δεν υπάρχει ελπίδα, ζεις στην Ελλάδα”. Στην περιφρονητική φράση του συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη, ‘Ανήκω σε μια αποτρόπαια φυλή’. Αυτή η αποτρόπαια φυλή είναι ο λαός της Ελλάδας. Έτσι ξεκίνησε ο συγγραφέας το κείμενό του με τίτλο ‘Το βδέλυγμα’.

Έλληνες, το όνομα των φωτισμένων. Ας μας εξηγήσουν γιατί θέλουν να περάσουν τον Ελλαδίτη αντί για Έλληνα, γιατί θέλουν να καταργήσουν τη γιγαντιαία ιδέα της ελληνικής γλώσσας. Υπενθυμίστε τους τι συνέβαινε στα βυζαντινά χρόνια, όταν απαγορευόταν να προφέρει κανείς τη λέξη Έλληνας. Θέλουν να κάνουν το ίδιο και τώρα αυτοί που ανέλαβαν τη Βουλή των Ελλήνων; Μήπως φοβούνται  αυτή την ιδέα επειδή ως μη Έλληνες, δεν έχουν εκτεθεί ποτέ στην ελληνική γλώσσα;

Έχουμε σκεφτεί ποτέ γιατί μας αποκαλούν “Έλληνες” και από πού προέρχεται το όνομά μας;

Έρευνες έχουν δείξει ότι η πλειονότητα των Ελλήνων σήμερα έχει το ίδιο DNA με τους κατοίκους της προϊστορικής και αρχαίας Ελλάδας. Σύμφωνα με την ελληνική ιστορία, ο Έλλην, γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, είχε τρείς γιούς, τον Αίολο, τον Δώρο και τον Ξάνθο. Ο Αίολος και ο Δώρος  μαζί με τους γιούς του Ξάνθου, ο Αχαιός και ο Ίων, έγιναν οι πρόγονοι τεσσάρων ελληνικών φυλών: των Αχαιών, των Δωριέων, των Αιολίων και των Ιώνων.

ΟΜΗΡΟΣ

Η ονομασία Έλληνας στην εποχή του Ομήρου αντιστοιχούσε μόνο στις Ελληνικές φυλές που ζούσαν γύρω από τον ποταμό Σπερχειό στη σημερινή Φθιώτιδα, αρχηγός των οποίων ήταν ο μυθικός Αχιλλέας. Η ετυμολογία της λέξης Έλληνας εξακολουθεί να είναι πολύ αμφισβητούμενη.

Οι Έλληνες ήταν γνωστοί με πολλά διαφορετικά ονόματα κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Οι πολεμιστές που πέθαναν στις Θερμοπύλες σκοτώθηκαν στη μάχη ως Έλληνες, αλλά αιώνες αργότερα οι Χριστιανοί αναφέρονταν στους ειδωλολάτρες ως Έλληνες. Κατά τη βυζαντινή περίοδο αυτοαποκαλούνταν Ρωμαίοι, πάντα οι γείτονές τους στα δυτικά τους αποκαλούσαν Έλληνες, ενώ στα ανατολικά τους αποκαλούσαν Αράμ (Ρωμαίοι) και επίσης Ουνάν (Ίωνες). Η αρχή κάθε ιστορικής περιόδου συνοδευόταν από ένα νέο όνομα, είτε ένα εντελώς νέο όνομα είτε ένα παλιό όνομα ξεχασμένο από την παράδοση. Καθένα ήταν σημαντικό στην εποχή του, και όλα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με μεταβαλλόμενο τρόπο. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες είναι ένας πολυσημικός λαός.

Αλλά απ’ όπου κι αν προέρχονται τα επιφανή ονόματά μας, οι Έλληνες έχουμε την απόδειξη ότι είμαστε αδάμαστοι, πεισματάρηδες και δεν μας κλονίζει τίποτα. Έχουμε αποδείξει στο πέρασμα των αιώνων ότι ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα ισχυρό Έθνος.

Αυτοί όμως αποφάσισαν να αλλάξουν το περιεχόμενο του εθνικού όρου “Έλληνας” και να τον μετατρέψουν εννοιολογικά σε “ελλαδίτη”. Η κατάσταση της ακατάπαυστης λαθρομετανάστευσης που βιώνουμε σήμερα σημαίνει Εθνολογικό μετασχηματισμό του ελληνικού πληθυσμού.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν απελαύνει τους λαθρομετανάστες, αλλά τους δίνει το δικαίωμα να έρχονται στην Ελληνική επικράτεια με μια απλή αίτηση για άδεια. Είναι ανεύθυνη πράξη της κυβέρνησης να μετατρέπει την Ελλάδα σε “αποθήκη ψυχών” και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Ας αναρωτηθούμε γιατί υπάρχουν τόσα σκάνδαλα και γιατί δεν έχουν τέλος τόσα πολλά ατιμώρητα εγκλήματα. Ίσως τώρα είναι η ώρα να αναλάβουν δράση οι πολίτες, ενώ η κυβέρνηση νομοθετεί κρυφά σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών της. Ήρθε η ώρα να ψηφίσουν το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του λαού μας, του έθνους μας, της Ελλάδας μας, της πατρίδας μας, την κατάργηση του εθνικού ορού που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, του γένους μας, του ονόματός μας, της υπερηφάνειάς μας ότι είμαστε Έλληνες και Ελληνίδες. Αργότερα μπορεί να σκοπεύουν να μετονομάσουν τη χώρα μας και να σβήσουν την ιστορία της.

Η ψυχή των Ελλήνων δεν έσβησε ποτέ και δεν θα σβήσει. Κι αυτό γιατί η ψυχή των Ελλήνων έχει πολεμήσει σε κάθε ενσάρκωση. Με την ενότητά μας θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πάντα και θα μπορέσουμε να προωθήσουμε την αποκατάσταση όλων των κληρονομικών δικαιωμάτων, των δικαίων και της περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές του – πνευματικές, επιστημονικές, κυβερνητικές και υλικές.

Ως Έλληνες πολίτες, έχουμε υποχρέωση να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον μας στα χέρια μας. Η υποχρέωση αυτή δεν αφορά μόνο εμάς τους ίδιους, αλλά και ολόκληρη τη φυλή μας, ιδιαίτερα τους απογόνους μας, τις νέες και τις μελλοντικές γενιές.

Η Ελλάδα και η Ελληνικότητα θα ξαναγίνουν ένα. Γιατί η ιστορία γράφεται πάντα από την ένωση των Ελλάνιων ψυχών. Αυτή η ένωση είναι κοντά μας, είναι καθ’ οδόν και είναι η επόμενη μέρα του Ελλάνιου γένους.

Αρθρογράφος :  ΔΑΕΙΡΑ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top