ΣΕΙΡΙΟΣ ΩΣ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ

Κάθε ηλιακό έτος στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου είναι ένα φαινόμενο μια ανατολή αλλιώτικη από τις άλλες

Την οποία βλέπουμε να είχαν υπόψιν οι κάτοικοι του πλανήτη μας σε παλαιότερες εποχές σε διαφορά σημεία του κόσμου που γνωρίζουμε. Φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει εκεί που δε γνωρίζουμε.

Το φαινόμενο αυτό της επιτολής του Σείριου ( ΣΕΙΡΙΟ Α ΣΕΙΡΙΟ Β ΣΕΙΡΙΟ Γ ) είναι η ανατολή του άστρου Σείριο συγχρόνως με τον ήλιο μας Φοίβο με αποτέλεσμα την επιρροή στα ύδατα των θαλασσών. Αυτό που μπορεί κάποιος να βιώσει για 9 περίπου λεπτά κατά τη διάρκεια του φαινομένου είναι ότι το νερό της θάλασσας εκείνη την ώρα μπορεί να το πιει. Η ανατολή του άστρου Σείριο συγχρόνως με τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος φαίνεται από οποία παράλια βλέπει την ανατολή του ηλίου αλλά είναι αισθητό σε οποιαδήποτε παράλια καθώς το θαλασσινό νερό αναζωογονείται παντού και γίνεται υφάλμυρο.

Ένα φαινόμενο μοναδικό όχι όμως μόνο του μια ευκαιρία συλλογική και συγχρόνως ένα προσωπικό βίωμα του ανθρώπου. Εκεί ο άνθρωπος ως μέρος του συνόλου του περιβάλλοντος του μπορεί να ζητήσει γνώση ενθύμηση εναρμόνιση.

Το φαινόμενο ονομάζεται έτσι επειδή φαίνεται . Εμφανίζεται για να το δεις αν δεν το δεις δεν το νιώσεις και δεν το αναγνωρίσεις αν δε μπεις πιο πολύ με το χρόνο μέσα σε αυτό πως να σου ασκεί επιρροή ; πως να σου δώσει ;

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που προκαλεί δημιουργία στο τοπικό σύμπαν μέσω της αλληλεπίδρασης του αστρικού συμπλέγματος

ΣΕΙΡΙΟ Α ΣΕΙΡΙΟ Β ΣΕΙΡΙΟ Γ με περιστροφική κίνηση γεννά τα άστρα και τους πλανήτες ‘όπως πλανώνται γύρω από τους απλανείς αστέρες της τριάδας ολότητας μονάδας του συμπλέγματος του ΣΕΙΡΙΟΥ.

Μήτρα Απλανών Άστρων και των πλανητών οι οποίοι φιλοξενούν ζωή ως δημιουργική διάνοια ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. Εκείνη την ώρα της ανατολής ένα από αυτά που συμβαίνουν είναι η ενεργειακή φόρτιση του πλανήτη μας ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ που σημαίνει και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ. Όταν μιλάμε για ζωή που φιλοξενείται στον πλανήτη μας ΔΗΜΗΤΡΑ ως δημιουργική διάνοια είμαστε εμείς μέσα σε αυτή τη ζωή οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΎΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ και είναι η μέρα σύνδεσής μας με την αστρική μήτρα του σύμπαντος μας ΣΕΙΡΙΟ.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να βιώσει τη σύγχρονη ανατολή του ΦΟΙΒΟΥ με το ΣΕΙΡΙΟ.

ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Πλέον το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ συζητιέται ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κι ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι το φαινόμενο το βιώνουν κάθε χρόνο και περισσότεροι άνθρωποι, κάθε χρόνο και πιο συντονισμένοι ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΠΙΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ.

Η ημέρα της επιτολής του Σειρίου σηματοδοτεί την Αρχή του νέου ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 13 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ .

Αρθρογραφία: Ελεονώρα Τώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top